Site Adı: Paylas.cc
Email: merhaba@paylas.cc

Değerli Ziyaretçilerimiz,

Paylas.cc iş bu bilgilendirmeyi 25 Mayıs 2018’de yürürlüğe girecek olan yeni veri koruma yönetmeliği GDPR’da yer alan gereklilikleri yerine getirmek ve sizleri aydınlatmak amacıyla paylaşmaktadır. Bu bilgilendirmede ne tür hazırlıklar yaptığımızı, KVKK ve GDPR ile ilgili uyum çalışmalarımızı sizi bilgilendirmek amacıyla yayımlıyoruz. Web sitemiz ve veri toplayan diğer tüm uygulamalarımızda Avrupa Ekonomik Alanı’ndaki (EEA) kullanıcıların verilerini güvenli bir şekilde sadece iş amaçlarımızla ilgili olarak işleyeceğiz. Kişisel verilerinizin depolanmasını, işlenmesini ve iş amaçlarımızla ilgili olmak üzere değerlendirilmesini istemiyorsanız “silme”, “iptal” , “unutulma” hakkınızı kullanabilirsiniz.

Bilgi Güvenliğini Yönetim Sistemi ve Yönetim Sistemi Yaklaşımlarımız

Sitemizde veri güvenliği, bilgi güvenliği yaklaşımlarımız mevcuttur. Bu açıklamamızda AB Kullanıcı İzni Politikası ile GDPR için yaptığımız hazırlıklar konusunda size daha detaylı bilgi vermek ve sizleri aydınlatmak istiyoruz. Sitemizde bilgi güvenliği yönetim sistemi bulunmaktadır. Bilgileriniz gerek teknolojik araçlarla, gerekse yönetim sistemi metodolojileri ile korunmaktadır.

Eğer olur da kurumumuzdaki bilgiler hacklenir, çalınır veya başka bir yere iznimiz olmadan aktarılırsa sizlerle bunu açık olarak paylaşmayı, size duyurmayı taahhüt ediyoruz.

Güncellenen AB Kullanıcı İzni Politikası,

Sitemizin AB Kullanıcı İzni Politikası GDPR’nin yeni yasal gerekliliklerini karşılayacak şekilde çalışmalarımız devam ediyor. GDPR politikasında, web sayfamızın Avrupa Ekonomik Alanı, yani orijinal adı ile Europain Economic Area (EEA)’daki son kullanıcılarına ifşa edilen bilgiler ve onlardan alınması gereken izinlerle ilgili sorumluluklarımızla ilgili çok önemli yasal mevzuatlardır. Türkiye’de hizmet veren bir internet sitesi olarak Avrupa Birliği vatandaşlarına hizmet verirken bu yasal yükümlülükleri karşılamak için uyum çalışmalarına büyük özen gösteriyoruz. Bilgi güvenliği ve siber güvenlik konularında çalışmalarımız devam ederken GDPR Politikası ve bu politikanın getirmiş olduğu yükümlükleri takip edip hayata geçiriyoruz. Bu çalışmamız GPR Politikası bilgilendirmesi siz ziyaretçilerimize karşı olan aydınlatma, bilgilendirme ve açık rıza alma kapsamındadır.

GDPR Veri Koruma Sorumluluğu Nedir? GDPR Veri Koruma Sorumlusu Kimdir?

Paylas.cc size yapmış olduğu bu bilgilendirme ile bilgi güvenliği ile ilgili yeni mevzuata uyum sağlayacağını beyan ediyor. Veri işleyen veya veri sorumlusu sıfatıyla sahip olduğumuz sorumlulukların farkındayız. Bu konuda iyi niyetimizi buradan beyan ediyoruz. Türkiye’deki KVKK mevzuatını ve AB’deki GDPR Mevzuatına uyumlu çalışıyoruz. Buradan doğacak sorumluluklarımızın farkındayız. KVKK ve GDPR hükümleri ile ilgil olmak üzere her türlü sorumluluğu alıyoruz.

GDPR Kapsamında Hangi Bilgilerinizi Topluyoruz?

Sitemiz sadece iş amacıyla işlenen kişisel verilere ilişkin olarak veri sorumlusudur. GDPR’da olabilecek olan her güncellemeyi buradan sizlerle paylaşıyor olacağız. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek, hizmet kalitemizi geliştirebilmek amacıyla işlediğimiz herhangi bir kişisel verinin sadece bu hizmetlerle bağlantılı olarak kullanımıyla ilgili GDPR’nin getirdiği yükümlülükleri yerine getireceğimizi taahhüt ediyoruz. KVKK ve GDPR Kapsamında şu verilerinizi topluyoruz: çerezleriniz, ip bilgileriniz. Topladığımız bu verilerinizin kullanılmamasını, depolanmamasını, işlenmemesini ya da işlenmiş, depolanmış verilerin kullanımını istemiyorsanız size ilettiğimiz, mail, telefon gibi iletişim araçlarından bize ulaşarak silme, iptal ettirme, unutulma hakkınızı kullanabilirsiniz.

Verilerinizi Kiminle Paylaşıyoruz?

Paylas.cc verilerinizi herhangi bir kurum ya da kuruluşla paylaşmaz. Sitemiz tamamen bağımsız bir platformdur.

Verileriniz Üzerindeki Haklarınız Nelerdir?

Paylas.cc’de bir hesabınız veya yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

Oluşturmuş olduğumuz bu metin KVKK ve GDPR Mevzuatları ile ilgili olarak bilgilendirme, aydınlatma ve sizlerin açık rızasını almak için paylaşılmıştır.

Teşekkürler.